Beste leden,

recent hebben jullie een factuur ontvangen voor een bijdrage voor de kunstgrasvelden die we graag zouden aanleggen op Olve.

Blijkbaar was de uitleg in bijlage van deze factuur niet voldoende voor sommigen om een juist beeld te krijgen wat er juist staat te komen.

Jullie zijn van harte welkom op onze volgende infovergadering woensdag 7 februari om 19u op Olve.

Een uitleg ivm de uitbouw van onze club zal gegeven worden en iedereen zal de kans krijgen om zijn/haar bouwfondskaarten te komen ophalen indien ze dit wensen.

Wij hopen jullie massaal te verwelkomen !

Tot woensdag

Raad van Bestuur  SC Olve

Klik hieronder op "lees meer" om de bijlage van de factuur te lezen 

 


 

 

Beste Olve'er,


2018 belooft een spannend jaar met grootse veranderingen te worden voor SC Olve.  De laatste jaren heeft SC Olve heel wat sportieve successen gerealiseerd, maar onze infrastructuur hinkt achterop ten opzichte van de ons omringende clubs. 
Een 6-tal maanden geleden werd dan ook een ambitieus plan uitgewerkt om de continuïteit voor onze huidige en toekomstige spelers te kunnen blijven garanderen en hen een gepaste sportomgeving aan te bieden.

Dit plan omvat in eerste instantie nieuw sanitair, een opknapbeurt voor de kleedkamers, de heraanleg van het C-veld en vooral….de aanleg van twee kunstgrasvelden. 
Dit zal ons toelaten om gedurende een volledig seizoen en met een constante frequentie kwalitatieve trainingen aan te bieden.
Zoals jullie gemerkt hebben is het tijdens de natte wintermaanden niet eenvoudig om de velden bespeelbaar te houden, ondanks de zware inspanningen die geleverd worden aan het jaarlijks herinzaaien en het onderhoud van onze terreinen.

In deze context werd er samen met Victory, Ter Eiken en Ik Dien en met de steun van de gemeente Edegem een subsidiedossier ingediend.
En zoals jullie ondertussen waarschijnlijk al vernomen hebben, werd dit dossier, waarbij de Vlaamse overheid ongeveer 22% van de investering terugbetaalt, half december goedgekeurd.
Hiermee werd fase 1 van dit project succesvol afgerond. De bedoeling is nu om zo snel mogelijk met de volgende fase te starten om de realisatie rond te krijgen tegen het begin van het volgende voetbalseizoen.

Naast de subsidie zijn er uiteraard bijkomende inkomsten bronnen noodzakelijk om deze grote investering in de loop van de volgende jaren af te betalen.
Verschillende cellen binnen de raad van Bestuur, zoals sponsoring, evenementen en kantine zullen hierin hun verantwoordelijkheid opnemen.
Maar niettemin zijn we genoodzaakt ook van onze leden een éénmalige extra inspanning te vragen.
Wij rekenen dus voor dit jaar een bijkomend bedrag van 90 euro per lid aan. In ruil hiervoor kan u steunkaarten bekomen, die voor dit doeleinde verkocht kunnen worden.
Wij hopen dat jullie de meerwaarde van dit project inzien en ons enthousiasme delen.  
Indien jullie meer uitleg wensen of bijkomende vragen hebben omtrent de uitwerking van dit project, verwelkomen wij jullie graag op twee infosessies op Olve georganiseerd zullen worden.  
Tijdens deze sessies kunnen jullie, indien gewenst, ook de bovenvermelde steunkaarten (9 x 10 euro) verkrijgen.
De eerste sessie zal plaatsvinden op dinsdagavond 30/01 om 22u en de twwede op woensdagavond 7/02 om 19u.

 

Ingesloten vindt U de desbetreffende factuur waarvan wij de betaling graag tegen eind februari ontvangen.

 

Met sportieve groeten,


Het bestuur