30/08/2020
Sven Haenen

Van het weekend van 5 september is iedereen vanaf 12 jaar verplicht om zich te registreren bij een bezoek op onze club. Hier leer je hoe je dat het best doet.

 
 
 
 
 
 

Registreren doe je het best via het online corona registratieformulier. Er zijn verschillende mogelijkheden om tot bij dit formulier te geraken:

  • Ofwel scan je de QR-code met je smartphonecamera die op verschillende plaatsen naast de ingang zal uithangen
  • Of je surft naar http://twizzit.com/go/kscolve-corona via je internetbrowser
  • Een derde optie is je Twizzit app te openen > Mijn Twizzit > Inschrijvingen en aankopen > druk op de "inschrijven" knop bij COVID-19 bezoekersregistratie

Als je Twizzit-account volledig up-to-date is zullen al je gegevens als automatisch ingevuld worden en hoef je dus enkel je inschrijving te bevestigen door een eenvoudigweg op "Verzenden" te tikken. Eens ingeschreven krijg je een melding "Bedankt voor je registratie en houd je aan de regels". Op vertoon van dit bericht zal je toegang krijgen tot de club.

Is je Twizzit-account niet in orde? Of heb je geen smartphone? Dan kan je je uitzonderlijk ook registreren via een lijst ter plaatse. Om wachtrijen zoveel mogelijk te beperken willen we iedereen echter vragen om de registratie via digitale weg te doen waar mogelijk.

Wil je je Twizzit-account updaten? Of ben je je wachtwoord vergeten? Hier kan je alle informatie vinden over hoe dit probleem op te lossen. 

Bedankt voor de medewerking!